Old 2nd December 2002, 16:32   #1
usullo
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1
Linux Error

Hi you all.
I hope you can help.
Installed the server and running on port 8000/1
Here's the log:

<12/02/02@18:35:14> [SHOUTcast] DNAS/Linux v1.9.2 (Nov 25 2002) starting up...
<12/02/02@18:35:14> [main] pid: 25122
<12/02/02@18:35:14> [main] loaded config from sc_serv.conf
<12/02/02@18:35:14> [main] initializing (usermax:7 portbase:8000)...
<12/02/02@18:35:14> [main] No ban file found (sc_serv.ban)
<12/02/02@18:35:14> [main] No rip file found (sc_serv.rip)
<12/02/02@18:35:14> [main] opening source socket
<12/02/02@18:35:14> [main] source thread starting
<12/02/02@18:35:14> [main] opening client socket
<12/02/02@18:35:14> [main] Client Stream thread [0] starting
<12/02/02@18:35:14> [source] listening for connection on port 8001
<12/02/02@18:35:14> [main] client main thread starting
<12/02/02@18:35:16> [sleeping] 0 listeners (0 unique)

With windows, while connecting to my ip, it says: error syncing to mpeg.

What could be my error?

Thank you all
usullo is offline   Reply With Quote
Old 8th December 2002, 15:35   #2
tearl42
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 21
Send a message via AIM to tearl42
Try pointing it at your ip:8000

Tom
tearl42 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump