Old 22nd September 2016, 13:02   #1
mikedunn
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 7
Issues With Shoutcast 2.5.0.715

I have been using ices-cc with Shoutcast 2.4.7 for quite a while with no issues. I just upgraded to SHOUTcast Server v2.5.0.715/posix(linux x64) this week and have been experiencing issues ever since. I'm curious if anyone else is using this setup.

Generally the error I see in the Shoutcast logs is: "ERROR [SRC 10.0.2.226:41928 sid=1] SHOUTcast 1 source disconnected. Unable to sync to the stream. Please check the source is valid and in a supported format."

I turned on full Shoutcast debugging last night, and the log quickly grew to 500MB with the repeated error: "DEBUG [DST xxx.xxx.xxx.xxx:32563 (xff) sid=1] Bad frame found at pos: 65270 [0], 0(128), 0(48000)".

In the ices-cc log, the error is: "Error during send: Libshout reported send error, disconnecting: Socket error"

I'm having to restart both ices-cc and Shoutcast every 3 or 4 hours.

Thanks,
Mike
mikedunn is offline   Reply With Quote
Old 8th October 2016, 13:26   #2
mikedunn
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 7
Same issue with 2.5.1. Rolling back to 2.4.7 again.
mikedunn is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump